CHP standı yakınında bir çocuğa yönelik saldırıyla ilgili 3 kişi gözaltına alındı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü: CHP Standına Saldırı İddialarına İlişkin Açıklama

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, dün bazı basın yayın organlarında ve sosyal medyada CHP standına saldırı yapıldığına yönelik haberlere değinilerek, şunlar kaydedildi:

“İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nce, Kadıköy ilçesindeki CHP imza standı yanında kalabalık bir grubun kavga ettiğinin belirlenmesi üzerine derhal olay yerine intikal edilmiştir. Yapılan incelemelerde, A.Ç.C. isimli yaşı küçük şahsın, 3 şüpheli şahıs tarafından darp edildiği ve tedavisi için sağlık görevlilerince hastaneye kaldırıldığı anlaşılmıştır.

3 Kişi Yakalandı

Şüpheli şahısların tespit edilerek yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda, güvenlik kamera görüntüleri incelenmiş ve kimlik bilgileri tespit edilen S.O., A.F.T. ve E.T. isimli şüpheli şahıslar 05.05.2025 tarihinde yakalanmıştır. Yapılan araştırmalarda, şüphelilerin Kadıköy ilçesinde gezdikleri esnada, daha önce tanımadıkları A.Ç.C. isimli şahsın yüksek sesle küfür ederek yolda yürüdüğünü görmeleri üzerine şahsı uyardıkları, daha sonra imza atmak için standa geldikleri ve imza attıkları sırada A.Ç.C. ile tekrar karşılaştıkları, A.Ç.C.’nin küfürlü konuşmalarına devam etmesinden rahatsız olduklarından dolayı aralarında yeniden tartışma çıktığı, tartışmanın büyümesiyle olayın meydana geldiği tespit edilmiştir. Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıslar hakkında yürütülen tahkikat işlemleri devam etmektedir.”

“Şarkıya Eşlik Ettiği İçin Dövüldü”

Öte yandan dün, CHP Kadıköy İlçe Gençlik Kolları tarafından dün yapılan açıklamada, Kadıköy’de, 15 yaşındaki A.Ç.C’nin, Ekrem İmamoğlu için kurulan stantta çalan “Kurtuluş Yok Tek Başına” şarkısına eşlik ettiği gerekçesiyle oradan geçen bir grubun saldırısına uğradığı, darbedilen çocuğun hastanede tedavi altına alındığı duyurulmuştu. Aldığı darbe sonucu gözünden yaralanan A.Ç.C’nin hastaneye kaldırıldığı, saldırganların ise olay yerinden kaçtığı belirtilmişti.

Related Posts

Trump: Elon Musk beni hayal kırıklığına uğrattı

Trump: Elon Musk beni hayal kırıklığına uğrattı

Mehmet Altan yazdı | Basın Tarihi: 13 yıl önce stratejistlerin göremediği en büyük iki değişiklik Rusya ve Amerika’da yaşananlar

Mehmet Altan yazdı | Basın Tarihi: 13 yıl önce stratejistlerin göremediği en büyük iki değişiklik Rusya ve Amerika’da yaşananlar

Elon Musk’tan Trump’a ağır eleştiri: ‘Bu yasa tasarısı iğrenç bir rezalet’

Elon Musk, sosyal medyada Trump destekli yasa tasarısını hedef aldı. “Gerçekten utanç verici” dediği tasarıyı, ülke ekonomisi için felaket olarak nitelendirdi.

İsrail Savunma Bakanı, Şara’yı sorumlu tuttu: Suriye’den Golan Tepeleri’ne roket atıldı; Tel Aviv, “Tam yanıt vereceğiz” dedi

İsrail Savunma Bakanı, Şara’yı sorumlu tuttu: Suriye’den Golan Tepeleri’ne roket atıldı; Tel Aviv, “Tam yanıt vereceğiz” dedi

İspanya’dan İsrail’e yaptırım! 287.5 milyon euroluk anlaşmayı askıya aldı

İspanya Savunma Bakanlığı, İsrailli Rafael şirketinin İspanya’daki yan kuruluşu Pap-Tecnos ile yaptığı 287.5 milyon euro tutarındaki sözleşmeyi askıya aldı.

‘Soyadımız Türkiye’ sloganı Erdoğan’ın afişinde: Sözün sahibi Ahmet Özer cezaevinde!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) ait reklam panolarından kaldırılan Ekrem İmamoğlu afişlerinin yerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın afişleri yerleştirildi. Afişlerde yer alan “Adımız kardeşlik, soyadımız Türkiye” sloganının 30 Ekim’de tutuklanan ve görevden alınarak yerine kayyum atanan CHP’nin Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’e ait olduğu ortaya çıktı.