CHP standı yakınında bir çocuğa yönelik saldırıyla ilgili 3 kişi gözaltına alındı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü: CHP Standına Saldırı İddialarına İlişkin Açıklama

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, dün bazı basın yayın organlarında ve sosyal medyada CHP standına saldırı yapıldığına yönelik haberlere değinilerek, şunlar kaydedildi:

“İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nce, Kadıköy ilçesindeki CHP imza standı yanında kalabalık bir grubun kavga ettiğinin belirlenmesi üzerine derhal olay yerine intikal edilmiştir. Yapılan incelemelerde, A.Ç.C. isimli yaşı küçük şahsın, 3 şüpheli şahıs tarafından darp edildiği ve tedavisi için sağlık görevlilerince hastaneye kaldırıldığı anlaşılmıştır.

3 Kişi Yakalandı

Şüpheli şahısların tespit edilerek yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda, güvenlik kamera görüntüleri incelenmiş ve kimlik bilgileri tespit edilen S.O., A.F.T. ve E.T. isimli şüpheli şahıslar 05.05.2025 tarihinde yakalanmıştır. Yapılan araştırmalarda, şüphelilerin Kadıköy ilçesinde gezdikleri esnada, daha önce tanımadıkları A.Ç.C. isimli şahsın yüksek sesle küfür ederek yolda yürüdüğünü görmeleri üzerine şahsı uyardıkları, daha sonra imza atmak için standa geldikleri ve imza attıkları sırada A.Ç.C. ile tekrar karşılaştıkları, A.Ç.C.’nin küfürlü konuşmalarına devam etmesinden rahatsız olduklarından dolayı aralarında yeniden tartışma çıktığı, tartışmanın büyümesiyle olayın meydana geldiği tespit edilmiştir. Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıslar hakkında yürütülen tahkikat işlemleri devam etmektedir.”

“Şarkıya Eşlik Ettiği İçin Dövüldü”

Öte yandan dün, CHP Kadıköy İlçe Gençlik Kolları tarafından dün yapılan açıklamada, Kadıköy’de, 15 yaşındaki A.Ç.C’nin, Ekrem İmamoğlu için kurulan stantta çalan “Kurtuluş Yok Tek Başına” şarkısına eşlik ettiği gerekçesiyle oradan geçen bir grubun saldırısına uğradığı, darbedilen çocuğun hastanede tedavi altına alındığı duyurulmuştu. Aldığı darbe sonucu gözünden yaralanan A.Ç.C’nin hastaneye kaldırıldığı, saldırganların ise olay yerinden kaçtığı belirtilmişti.

Related Posts

Bir dağcı daha Everest zirvesi yakınlarında ölü bulundu

Bir dağcı daha Everest zirvesi yakınlarında ölü bulundu

Trump’ın kararı “Amerika’nın Sesi’ni” susturdu!

ABD Başkanı Donald Trump, ABD tarafından finanse edilen medya kuruluşlarının bütçe ve personel sayısının düşürülmesi kararını vermişti. Bu kararın ardından “Amerika’nın Sesi” (Voice of America-VOA) medya kuruluşunda çalışan yaklaşık 600 kişinin işine …

Suriye’den Türkiye ve ABD’ye teşekkür

Suriye Dışişleri Bakanı Esad Hasan Şeybani, Türkiye Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio ile Antalya’da gerçekleştirdikleri üçlü toplantının verimli ve yapıcı geçtiğini söyleyerek, Fidan ve Rubio’ya teşekkür etti.

Bu fotoğraf 20 milyon ödüllü terörist dolu

PKK’nın kendini fesih ettiği kongredeki kişiler, İçişleri Bakanlığı’nın 20 milyon lira para ödüllü kırmızı kategorisinde aranıyor.

Türkiye’de çağrı merkezi kurup, yurt dışındaki yabancıları dolandırdılar

Mersin’de çağrı merkezi kurup, ‘ucuz abonelik’ bahanesi ile yurt dışındaki yabancı ülke vatandaşlarını dolandıran 10 şahıs yakalandı.

‘En yoksul başkan’ hayatını kaybetti

Mütevazı yaşam tarzı nedeniyle “dünyanın en yoksul devlet başkanı” olarak anılan eski Uruguay Devlet Başkanı Jose Mujica, 89 yaşında hayatını kaybetti.