Yayaya yol vermedi: Ceza yememek için ‘Namazdan çıktım’ savunması yaptı

Adana Emniyet Müdürlüğü Ekiplerinden Yayalara Yol Vermeyen Sürücülere Operasyon

Adana Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte yayalara öncelik tanımayan sürücülere yönelik operasyon düzenledi.

Bu operasyonda, yayalara yol vermeyen 21 sürücüye toplamda 94 bin 752 TL para cezası uygulandı.

“Namazdan Çıktım” Savunması

Yayalara yol vermeyen bir sürücü, ceza almamak için ilginç bir savunma yaptı. Ceza kesilen sürücü, “Bu ne şaka? Ben namazdan çıktım, orada teyzeye yol verdim” diyerek cezadan kurtulmaya çalıştı.

Ceza Yiyen Sürücü Basın Mensuplarına Tepki Gösterdi

Yayalara öncelik vermeyen bir başka sürücü ise ceza alırken basın mensuplarına, “Hayırdır, niye çekiyorsun? Kimsiniz siz” diyerek tepki gösterdi.

Related Posts

Mehmet Altan yazdı | Basın Tarihi: 13 yıl önce stratejistlerin göremediği en büyük iki değişiklik Rusya ve Amerika’da yaşananlar

Mehmet Altan yazdı | Basın Tarihi: 13 yıl önce stratejistlerin göremediği en büyük iki değişiklik Rusya ve Amerika’da yaşananlar

Elon Musk’tan Trump’a ağır eleştiri: ‘Bu yasa tasarısı iğrenç bir rezalet’

Elon Musk, sosyal medyada Trump destekli yasa tasarısını hedef aldı. “Gerçekten utanç verici” dediği tasarıyı, ülke ekonomisi için felaket olarak nitelendirdi.

İsrail Savunma Bakanı, Şara’yı sorumlu tuttu: Suriye’den Golan Tepeleri’ne roket atıldı; Tel Aviv, “Tam yanıt vereceğiz” dedi

İsrail Savunma Bakanı, Şara’yı sorumlu tuttu: Suriye’den Golan Tepeleri’ne roket atıldı; Tel Aviv, “Tam yanıt vereceğiz” dedi

İspanya’dan İsrail’e yaptırım! 287.5 milyon euroluk anlaşmayı askıya aldı

İspanya Savunma Bakanlığı, İsrailli Rafael şirketinin İspanya’daki yan kuruluşu Pap-Tecnos ile yaptığı 287.5 milyon euro tutarındaki sözleşmeyi askıya aldı.

‘Soyadımız Türkiye’ sloganı Erdoğan’ın afişinde: Sözün sahibi Ahmet Özer cezaevinde!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) ait reklam panolarından kaldırılan Ekrem İmamoğlu afişlerinin yerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın afişleri yerleştirildi. Afişlerde yer alan “Adımız kardeşlik, soyadımız Türkiye” sloganının 30 Ekim’de tutuklanan ve görevden alınarak yerine kayyum atanan CHP’nin Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’e ait olduğu ortaya çıktı.

Letonya stratejik konumlarda mülkü bulunan Rusların ülkeye girişini yasakladı

Letonya’nın, stratejik öneme sahip bölgelerdeki gayrimenkul sahibi Rusların ülkeye girişini yasakladığı bildirildi.