Son dakika… Erdoğan ‘İsrail-İran’ gerilimine ilişkin ilk kez konuştu: Sinsi bir amaç var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kabine Toplantısı Sonrası Açıklamaları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının ardından kritik açıklamalarda bulundu. Toplantıda ekonomi, iç ve dış politika konuları ele alındı.

Erdoğan, Ortadoğu’da İsrail’in İran’a yönelik saldırıları hakkında da önemli açıklamalarda bulundu. İsrail’in saldırgan tutumunu ve bölgedeki gerilimi eleştiren Cumhurbaşkanı, Filistin halkına destek mesajları verdi.

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar arasında, Türkiye’nin ulaştırma altyapısına yapılan yatırımların önemi ve savunma sanayine verilen destek yer aldı. Ayrıca, KAAN projesi kapsamında Endonezya’ya yapılan satış anlaşmasına da değindi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bölgedeki gerginliklerin çözümü için diğer liderlerle yaptığı görüşmelere de değindi. İsrail’in saldırgan politikalarının bölge için tehdit oluşturduğunu vurgulayan Erdoğan, Türkiye olarak bu konuda kolaylaştırıcı bir rol üstlenmeye hazır olduklarını belirtti.

Detaylar için takipte kalın…

Related Posts

Son Dakika… Çatışmalar dördüncü gününde: Erdoğan ‘İsrail-İran’ gerilimine ilişkin ilk kez konuştu!

Son dakika haberi… AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail-İran gerilimine ilişkin ilk kez konuştu. Erdoğan “Aynı İsrail şimdi de komşumuz İran’a karşı saldırı başlattı. Saldırının aslında çok kapsamlı, sinsi amaçları olduğu her geçen gün daha iyi anlaşılıyor. En başından beri İran’ın nükleer programıyla ilgili müzakere masasında yürütülmesi gerektiğini savunduk bugün de aynı noktadayız” ifadelerini kullandı.

Bakalıktan kaçak inşa faaliyeti yürüten otele 3,3 milyon TL ceza

Bakalıktan kaçak inşa faaliyeti yürüten otele 3,3 milyon TL ceza

İran’dan müzakere kapılarını resmen kapatacak hamle: Çekilmeye hazırlanıyor

İran, nükleer silahların ve silah teknolojisinin yayılmasını önlemek, nükleer enerjinin barışçıl kullanımı için Nükleer Silahların Yayılmasının Önlenmesi Anlaşması’nı imzalayan ülkeler arasında yer alıyor. İsrail, 1995 yılında süresiz olarak uzatılan …

MHP’li Feti Yıldız, İmamoğlu duruşmasından rahatsız: ‘Maşallah, zılgıtlarla, alkışlarla…’

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ‘Akın Gürlek’ davasına ilişkin hakim karşısına çıktığı duruşmada; İmamoğlu’na yönelik destek sloganlarına ve alkışlarına tepki gösterdi.

İBB operasyonunda tutuklanan eski CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu: Erdoğan, siyasi hayatının en büyük hatasını yaptı

İBB operasyonunda tutuklanan eski CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu: Erdoğan, siyasi hayatının en büyük hatasını yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan’ın Milli Kurtuluş Günü’nü kutladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan’ın 15 Haziran Milli Kurtuluş Günü’nü tebrik etti.