Sis Dağı ve Kızılağaç Yaylası’nda Büyüleyici Kar Manzarası

TRABZON, Giresun ve Gümüşhane sınırları içinde yer alan Sis Dağı ve Kızılağaç Yaylası’nda etkili olan kar yağışının ardından güneşin doğuşuyla birlikte karla kaplı orman, seyirlik manzaraya dönüştü.

Doğu Karadeniz’in yüksek kesimleri, yağan karla beyaza büründü. Trabzon, Giresun sınırları içinde yer alan Sis Dağı ve Gümüşhane’deki Kızılağaç Yaylası, beyaz örtüyle kaplandı. Muhteşem doğanın kar ile uyumu, seyrine doyumsuz görüntüler ortaya çıkardı. Etkili olan kar yağışının ardından güneşin doğuşuyla birlikte karla kaplı orman seyirlik manzara oluşturdu. Karın evlerin boyuna ulaştığı yaylalarda ortaya çıkan görüntüler dron kamerasıyla görüntülendi. Güneşin etkisini göstermesiyle Sis Dağı zirvesinden görülen, yaklaşık 50 kilometre uzaklıktaki Karadeniz görsel şölen sundu.

HABER: Fatih TURAN KAMERA: TRABZON,

Related Posts

CHP’den iktidara ‘Murat Çalık’ tepkisi: ‘Onca hastalığına rağmen zindanda ölüme terk ederseniz…’

CHP’li Utku Çakırözer, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, “Seçilmiş belediye başkanlarımızı hapse atarsanız; Beylikdüzü Belediye Başkanımız Murat Çalık’ı onca hastalığına rağmen zindanda ölüme terk ederseniz ülkemizin itibarı da artmaz, ekonomimiz de güçlenmez” dedi.

Eskişehir’de silahlı kavga: Eşinin kardeşini vurdu

Eskişehir’de çıkan silahlı kavgada G.O., eşinin erkek kardeşi E.A.’yı yaraladı.

Manisa’da Dolandırıcılık: 1.2 Milyon TL Çalındı

71 yaşındaki vatandaşa FETÖ soruşturması yalanıyla dolandırıcılık yapıldı, 5 şüpheli tutuklandı.

Yarış Spikeri Esen Gök Evinde Ölü Bulundu

Esen Gök, Bakırköy’deki evinde cansız bedeniyle bulundu; polis soruşturma başlattı.

Aliyev Rusya’dan tazminat istedi

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, 2024’ün Aralık ayında Rus hava sahasında vurularak Kazakistan’a düşen yolcu uçağıyla ilgili ilk kez açık konuştu. Olaydan yedi ay geçmesine rağmen Rusya’dan resmi bir yanıt alamadıklarını belirten Aliyev, “Biz ne olduğunu biliyoruz. Suçlarını itiraf etsinler, sorumlular cezalandırılsın” dedi.

İran’ın en büyük petrol rafinerisinde yangın paniği

İran’ın en büyük petrol rafinerilerinden birinde yangın çıktı. Yangının kontrol altına alındığı bildirildi.