Rusya’da otoyol köprüsü, yolcu treninin üzerine çöktü: 7 kişi öldü

Bryansk Bölgesindeki Otoyol Köprüsü Çöktü: 7 Kişi Hayatını Kaybetti

Rusya’nın Bryansk bölgesinde seyir halindeki yolcu treninin üzerine otoyol köprüsünün çökmesi sonucunda 7 kişi hayatını kaybetti.

Bryansk Bölge Valisi Aleksandr Bogomaz, yaptığı açıklamada, Klimov-Moskova seferini gerçekleştiren yolcu treninin üzerine çöken otoyol köprüsü ile ilgili bilgi verdi.

Vali Bogomaz, olay yerinde devam eden arama kurtarma çalışmaları hakkında, “Köprünün çökmesi sonucunda 7 kişi hayatını kaybetti, 66 kişi yaralandı ki bu yaralılar arasında 3 çocuk da bulunmaktadır. Yaralılardan 44’ü hastaneye kaldırıldı, 22’si ise hafif yaralar ile ayakta tedavi edildi.” dedi.

Rusya Demir Yolları tarafından yapılan açıklamada, köprünün ulaşıma müdahale edilmesi sonucu çöktüğü belirtildi.

Related Posts

Burhanettin Bulut’tan Eren Erdem’e ‘trol’ yanıtı: ‘Bir deli kuyuya taş attı, 40 akıllı çıkaramıyor’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, kendisine yöneltilen “600 kişilik trol ordusu kurduğu” suçlamalarına verdiği yanıtta, “Bu iddiaların ve ithamların gerçeklikle uzaktan yakından ilgisi yoktur. Babaocağımızı karıştırmaya çalışan bu akla ne geçit veririz, ne de göz yumarız” dedi.

Almanya, 7 Ekim 2023’ten bu yana İsrail’e 485 milyon Euro değerinde silah ihracatı gerçekleştirdi

Almanya, 7 Ekim 2023’ten bu yana İsrail’e 485 milyon Euro değerinde silah ihracatı gerçekleştirdi

Vatan Partisi Özel Kalem Müdür Yardımcısı Oğuzhan Balkan intihara kalkıştı: Hastaneye kaldırıldı

İstanbul’da Vatan Partisi Özel Kalem Müdür Yardımcısı Oğuzhan Balkan silahla intihar girişiminde bulundu.

Arda Güler Bodrum tatiline antrenman ile başladı

Real Madrid’in genç yıldızı Arda Güler, yorucu geçen sezonun ardından Bodrum’a tatile geldi.

Gürcistan Cumhurbaşkanı Kavelaşvili: Batı, bizden Ukrayna’daki çatışmaya katılmamızı istedi

Cumhurbaşkanı Kavelaşvili, Batılı ülkelerin Gürcistan’dan Ukrayna’daki çatışmalara katılmasını talep ettiğini açıkladı.

Ağıl’da dehşet, gizlice girip sürüye saldırdı; 25 koyun öldü

Kütahya’nın Domaniç ilçesine bağlı Küçükköy’de kurtların saldırdığı ağıldaki 25 koyun öldü.