Öğrenci lokantasına bir yenisi daha ekleniyor: Şaşırtan ücretler

Balıkesir Ayvalık’ta geçen yıl Eylül ayında Boğaziçi Otel’in alt katında açılan ve yüzlerce öğrencinin üç çeşit yemek ve yanında meyveyle birlikte 30 lira ödeyerek yararlandığı Öğrenci Lokantası’nın ikincisi, Adliye arkasındaki okullar bölgesinde açılacak.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, yarıyıl tatilinin sona ermesiyle birlikte ikinci öğrenci lokantasının yarın hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

FİYAT SABİT TUTULDU

Belediye Başkanı Mesut Başkan Ergin, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

*Gençler 3 çeşit yemek ve meyve 30 Türk Lirası. Kent Lokantası Öğrenci Mutfağı, Adliye Arkası’ndaki Okullar Bölgesi’nde sizlere hizmet verecek.

*Türkiye’de ilkti, örnek oldu. Çocuklarımız için 2’nci Öğrenci Kent Lokantası Adliye Arkası Okullar Bölgesi’nde hizmete açılıyor.

*5 okuldaki bin 750 Ayvalıklı Öğrencimiz için 3 çeşit yemek ve meyve 30 TL. Çocuklarımız eğitimlerinden geri kalmasın, okula aç gitmesin, derslere aç girmesin diyedir bizim bütün mücadelemiz.

Related Posts

Bakan Göktaş: Mayıs ayı yaşlı ve engelli aylıklarını yatırmaya başladık

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, mayıs ayına yönelik toplam 6,2 milyar lira tutarındaki yaşlı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırmaya başladıklarını açıkladı.

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank’ta emekli promosyonları değişiyor

Özel bankaların peş peşe güncellediği promosyon kampanyalarının ardından en düşük ödemeyi gerçekleştiren kamu bankaları, emekli promosyonlarına zam yapmak için kolları sıvadı.

Spot piyasada elektrik fiyatları

Spot piyasada elektrik fiyatları

Borsa güne yatay başladı

Borsa güne yatay başladı

Altın yeniden hareketlendi: Gözler çarşamba günü gelecek verilerde, gram altında tahmin ne?

Altın yatırımcıları küresel belirsizlikler nedeniyle alım tarafında yer alıyor. Çarşamba günü ABD’de açıklanacak olan faiz kararı öncesinde altın fiyatları yükseliyor.

Avustralya enflasyonunda ikinci sıçrayış

Melbourne Enstitüsü paylaştığı son veriler, Mart ayında görülen 15 aylık zirve olan yüzde 0.7’lik artışın ardından ikinci artış oldu. Avustralya Merkez Bankası, Nisan ayında politika faizini yüzde 4.1’de tutma kararı almıştı. RBA Başkanı Michele …