Oğluna birkaç dakika telefon verdi, gözlerine inanamadı: Kapının önüne on binlercesi yığıldı

8 yaşındaki bir çocuğun, annesinin cep telefonunu kullanarak çevrimiçi alışveriş platformundan 70 bin adet lolipop siparişi vermesi, Kentucky’de alarm zillerini çaldırdı. Annesi Holly LaFavers, evinin önünde devasa bir şeker dağıyla karşılaşınca şaşkına döndü. İlk başta ne olduğunu anlayamayan LaFavers, oğlunun telefonunu kullanarak arkadaşlarına dağıtmak üzere şeker siparişi verdiğini öğrendi.

22 koli şekerin teslim edilmesiyle şoka giren LaFavers, hemen kalan 8 kolil için iptal talebinde bulundu. Şekerlerin toplam maliyeti ise 4 bin doları buldu.

LaFavers kredi kartı ekstresine bakınca gözlerine inanamadı ve bu büyük sürpriz karşısında şaşkına döndüğünü belirtti. Olayın ardından, Amazon ve banka yetkilileriyle yapılan görüşmeler sonucunda siparişlerin iadesi sağlandı.

LaFavers, benzer bir durumla karşılaşmamak için telefonundaki erişim kısıtlamalarını artırdı ve büyük bir ders aldığını belirtti.

Related Posts

Eski Bakan Yardımcısı dolandırıcılıktan 13 yıl hapis cezası aldı

Rusya’da yolsuzluk ve dolandırıcılık iddialarıyla gündeme gelen eski Savunma Bakan Yardımcısı Timur İvanov, mahkeme tarafından 13 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Karar, bugün Moskova Şehir Mahkemesi’nde görülen davada açıklandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kabine sonrası açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kabine sonrası açıklamalar

Piyasaya göre CHP’ye ilişkin süreç siyasette belirsizlik, ekonomide kırılganlık yaratacak: Ekonomide ‘butlan’ endişesi

CHP kurultayına ilişkin davada çıkacak karar, yalnızca siyaseti değil piyasaları da etkiliyor. Ekonomistler, “mutlak butlan” yönünde bir kararın döviz kurunu zıplatabileceği, yatırımcı güvenini sarsabileceği ve ekonomi yönetimini yeni bir sınavla karşı karşıya bırakabileceği uyarısında bulunuyor.

Susurluk’ta feci kaza: 4 ölü

Balıkesir’in Susurluk ilçesinde sürücüsünün branda germek için emniyet şeridinde çektiği TIR’a, otomobil çarptı. Kazada, 4 kişi hayatını kaybetti.

Veziristan’da intihar saldırısı: 16 güvenlik görevlisi öldü

Pakistan’ın Hayber Pahtunhva eyaletine bağlı Kuzey Veziristan bölgesinde cumartesi günü meydana gelen intihar saldırısı, ülkeyi yasa boğdu. Mir Ali’de güvenlik konvoyunu hedef alan araçlı saldırıda, öncü araca çarpan intihar bombacısı infilak etti …

Hastaneler tek tek iflas edebilir! Korkunç rapor ortaya çıktı

Almanya’da ortaya atılan rapor birçok hastanenin iflasın eşiğinde olduğunu gösterdi.