Muş’ta Yılın Kareleri Oylaması

Muş’taki Gazeteciler Anadolu Ajansı’nın Yılın Kareleri Oylamasına Katıldı

Muş’ta görev yapan gazeteciler, Anadolu Ajansı’nın (AA) düzenlediği 2024’e damga vuran olayları ve yaşama dair fotoğrafların yer aldığı “Yılın Kareleri” oylamasına katıldılar.

Muş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emrullah Özbey ve diğer gazeteciler, AA muhabirlerinin yurt içinden ve yurt dışından çektiği, “Roketsan, Lifebox ve Sony” katkılarıyla hazırlanan “Yılın Kareleri” oylamasında yer alan “Haber”, “Doğal Yaşam ve Çevre”, “Spor”, “Günlük Hayat” ve bu yıla özel olarak eklenen “Özgür Suriye” kategorilerindeki fotoğrafları incelediler.

“Özgür Suriye” kategorisinde Orhan Fatih Doğan’ın “Geri dönüş”, “Haber” kategorisinde Özkan Bilgin’in “Gece nöbeti” fotoğraflarını seçen Özbey, “Doğal Yaşam ve Çevre” kategorisinde Ali İhsan Öztürk’ün “Av peşinde”, “Günlük Hayat” kategorisinde Sayim Harmancı’nın “Oyun peşinde” fotoğrafı ve “Spor” kategorisinde Gökhan Balcı’nın “Şükür” fotoğraflarına oy verdi.

Kentte görev yapan diğer gazeteciler de “Özgür Suriye” kategorisinde Hüseyin Nasır’ın “Savaşçı”, “Haber” kategorisinde Mostafa Alkharouf’un “Habercilik ayaklar altında” fotoğraflarını seçerken, “Doğal Yaşam ve Çevre” kategorisinde Mert Alper Derviş’in “Zor imtihan”, “Günlük Hayat” kategorisinde Osmancan Gürdoğan’ın “Madenciler” fotoğrafı ve “Spor” kategorisinde Halil Sağırkaya’nın “Abluka” fotoğraflarına oy verdiler.

Özbey, Anadolu Ajansı’nın Yılın Kareleri oylamasına katıldıklarını belirterek, “Kentte görev yapan arkadaşlarımızla Anadolu Ajansı muhabirleri tarafından çekilen birbirinden güzel fotoğraflara oy verdik. Fotoğrafları çekenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Gazeteci Kader Akçil de fotoğrafların birbirinden güzel olduğunu ifade ederek, fotoğrafları çeken muhabirleri tebrik etti.

Related Posts

Yunanistan, İsrail Savunma şirketinden insansız denizaltılar alacak

İsrail merkezli IAI, mürettebatsız BlueWhale denizaltılarını Yunanistan’a satmak için anlaşma imzaladı. İstihbarat toplama ve mayın tespiti gibi yeteneklere sahip sistemin üretiminde Yunan HAI şirketi de yer alacak.

CHP’nin Beyazıt Meydanı’ndaki mitingine TİP Genel Başkanı Baş’tan destek

TİP, CHP’nin Beyazıt Meydanı’ndaki mitingine destek amacıyla katılım göstereceğini açıkladı.

Yunanistan ve Mısır, işbirliği anlaşmasına imza attı

Yunanistan ve Mısır, Doğu Akdeniz’de artan gerilim karşısında siyasi ve güvenlik işbirliğini derinleştirmek amacıyla stratejik ortaklık anlaşması imzalıyor. Görüşmelerde göç krizi ve uluslararası hukuka saygı çağrısı öne çıkıyor.

Karınca kaçakçılarına 7 bin 700 dolar ceza

Kenya’da mahkeme, 9 bin 300 dolar değerindeki 5 bin 440 adet Afrika hasatçı karınca kaçakçılığı yaptığı gerekçesiyle 4 kişiye 7 bin 700 dolarlık para cezası verdi.

3 Fidan’ı Mersin’de andılar

Türkiye tarihine iz bırakmış devrimci gençler Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan, idamlarının 53. yıl dönümünde Mezitli Belediyesi tarafından düzenlenen anlamlı bir törenle anıldı.

Yunanistan’ın eski Maliye Bakanı Varoufakis: Merkez siyaset Almanya dahil hiç bir yerde artık işlemiyor

Varoufakis, daha solda ve eşitlikçi görüşe sahip siyasi hareketlerin ülke yönetimlerinde söz sahibi olması gerektiğini dile getiriyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir