MÜSİAD Konya Şubesi Genel Kurulu Yapıldı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şubesi’nin 26. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Konya’da bir otelde düzenlenen program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, Konya Şubesi Genel Kuruluyla 3 Ocak’ta başlayan genel kurulları noktaladıklarını, 60 şubenin genel kurulunu yaptıklarını, yaklaşık 35 şube başkanının değiştiğini söyledi.

Asmalı, görevlerin gelip geçici olduğunu belirterek, “Önemli olan gök kubbede hoş bir seda bırakabilmektir. MÜSİAD’ımız, gerçekten gözbebeğimiz bir sivil toplum kuruluşumuz. 35 yıldır faaliyetlerine hiç aksatmadan ve sürekli, istikrarla büyüyen bir yapının içerisinde dolayısıyla Anadolu’nun vicdanını, irfanını, yardımseverliğini, bütün dünyaya, sadece ülkemize değil, bütün dünyanın dört bir tarafına, 84 ülke, 99 noktaya ulaştık. MÜSİAD bayrağını dünyanın dört bir tarafına ulaştıran 14 bin kişilik kocaman bir aileyiz.” diye konuştu.

Yaptıkları bütün çalışmaların tek bir gayesi olduğunu vurgulayan Asmalı, şöyle devam etti:

“O da Allah’ın rızasını kazanmak başka hiçbir gayemiz yok. Zaten işimizin bereketli olması, yaptığımız çalışmalardan, bitmek bilmeyen bir enerjiyle koşturmamızın da herhalde tek bir anlamı ve bizi motive eden güç bu olsa gerek. Bir gün bir üniversite söyleşisinde gençler soruyor, ‘Başkanım koşturuyorsunuz, oraya buraya gidiyorsunuz, motivasyonunuzu nedir?’ dediler. Bizim motivasyonumuz inancımız, Allah’a olan kulluk vazifemizin bilinci bizi motive ediyor. Dolayısıyla günümüz insanları, evet çok vefalı dostlarımız var ama bazen hayal kırıklığı yaşadığımız da oluyor ama kim Allah’ın kulpuna sarılırsa, kim Allah’ın rızasını murat eder ve çalışırsa hiçbir zaman hüsrana uğramayacaktır. Bizim inandığımız Rabbimiz onun ecrini kat ve kat fazlasını verecektir.”

Asmalı, 14-15 Şubat’ta da gelen merkezde kapsamlı yeni dönem faaliyetlerini görüşeceklerini sözlerini ekledi.

Genel kurulda Mehmet Hilmi Kağnıcı, Osman Ulular’a görevi devretti.

Related Posts

Türklerin kayıp şehri “Togu Balık” gün yüzüne çıkarılıyor

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) ile Moğolistan Bilimler Akademisi Arkeoloji Enstitüsünün Tuul Vadisi’nde yürüttüğü kazı çalışmaları sonucu geçen yıl tespit edilen kayıp şehir, Togu Balık’ta çalışmalar devam ediyor.

İstanbul’da alev alan hafif ticari araç küle döndü

İstanbul’da seyir halindeyken alev alan hafif ticari araç küle döndü.

AK Parti Sözcüsü Çelik’ten PKK’nın silah bırakmasıyla ilgili açıklama: Kritik bir eşik geçildi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Terörsüz Türkiye hedefi doğrultusunda PKK’nın silahları imha/teslim süreciyle ilgili ilk adım gerçekleşti. Türkiye’nin terör yükünden kurtulması için tarihi bir sayfa açma kararlılığı güçlenerek ilerlemektedir” dedi.

Gözaltına alınıp serbest bırakılmıştı: İBB soruşturmasında etkin pişmanlıkla tahliye olan Adem Soytekin’in eski avukatından önemli açıklama

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın da tutuklandığı operasyonlar kapsamında gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakılan İBB soruşturması avukatlarından Onur Büyükhatipoğlu, dün etkin pişmanlık ifadesinin ardından tahliye edilen eski müvekkili Adem Soytekin ile ilgili açıklamalarda bulundu. Müvekkilinin kendisiyle ilgili iddiaları üzerine gözaltına alınan Büyükhatipoğlu, Soytekin’in istifa etmesine izin vermediğini söyledi.

MSB’den 12 askerimizin şehit olduğu olayla ilgili iddialara yanıt: Tamamen asılsız

MSB, Pençe-Kilit Harekâtı Bölgesinde 12 askerimizin şehit olması üzerine kamuoyuna yansıyan iddialar için “Gerçeklikten uzak olduğu halde kesin yargıyla ortaya atılan iddialar ile komplo teorileri üreten manipülatif söylem ve içerikler, Türk Silahlı Kuvvetlerimizi karalamaya ve yıpratmaya yönelik sistematik bir dezenformasyon çabasıdır” dedi.

Sigara içen İETT şoförü uyarılınca çıldırdı!

İstanbul’da bir İETT şoförü, otobüs içinde sigara içtiği için kendisini uyaran yolcuya sert tepki gösterdi. Yolcuyla tartışan şoför, “Araç bozuk” diyerek yolcuları indirdi.