Karşı yöne geçen tanker, kamyon ile otomobile çarptı: 1 ölü, 4 yaralı

Mersin’in Silifke ilçesinde karşı yöne geçen tankerin, kamyon ve otomobile çarptığı kazada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Antalya yolu üzerindeki Yeşilovacık Işıklı Kavşağı’nda meydana geldi. Mersin yönüne giden Mustafa C. idaresindeki 33 ATF 586 plakalı çimento tankeri, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu karşı şeride geçip, Ela M. yönetimindeki 31 EF 543 plakalı otomobil ile İbrahim Halil D. yönetimindeki 27 C 3980 plakalı kamyona çarptı. Kazada kamyon şoförü İbrahim Halil D. hayatını kaybetti, diğer araçların sürücüleriyle birlikte 4 kişi yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye kurtarma ve jandarma ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle yolda trafik akışı bir süre aksadı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)

Related Posts

Yunanistan, İsrail Savunma şirketinden insansız denizaltılar alacak

İsrail merkezli IAI, mürettebatsız BlueWhale denizaltılarını Yunanistan’a satmak için anlaşma imzaladı. İstihbarat toplama ve mayın tespiti gibi yeteneklere sahip sistemin üretiminde Yunan HAI şirketi de yer alacak.

CHP’nin Beyazıt Meydanı’ndaki mitingine TİP Genel Başkanı Baş’tan destek

TİP, CHP’nin Beyazıt Meydanı’ndaki mitingine destek amacıyla katılım göstereceğini açıkladı.

Yunanistan ve Mısır, işbirliği anlaşmasına imza attı

Yunanistan ve Mısır, Doğu Akdeniz’de artan gerilim karşısında siyasi ve güvenlik işbirliğini derinleştirmek amacıyla stratejik ortaklık anlaşması imzalıyor. Görüşmelerde göç krizi ve uluslararası hukuka saygı çağrısı öne çıkıyor.

Karınca kaçakçılarına 7 bin 700 dolar ceza

Kenya’da mahkeme, 9 bin 300 dolar değerindeki 5 bin 440 adet Afrika hasatçı karınca kaçakçılığı yaptığı gerekçesiyle 4 kişiye 7 bin 700 dolarlık para cezası verdi.

3 Fidan’ı Mersin’de andılar

Türkiye tarihine iz bırakmış devrimci gençler Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan, idamlarının 53. yıl dönümünde Mezitli Belediyesi tarafından düzenlenen anlamlı bir törenle anıldı.

Yunanistan’ın eski Maliye Bakanı Varoufakis: Merkez siyaset Almanya dahil hiç bir yerde artık işlemiyor

Varoufakis, daha solda ve eşitlikçi görüşe sahip siyasi hareketlerin ülke yönetimlerinde söz sahibi olması gerektiğini dile getiriyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir