Indiana’da markette silahlı saldırı: 2 ölü

Amerika’da İki Kişinin Hayatını Kaybettiği Silahlı Saldırı

Indiana eyaletinin Elkhart şehrinde bulunan bir markette meydana gelen silahlı saldırıda, iki kişi yaşamını yitirdi. Saldırganın da olay yerinde öldüğü bildirilirken, saldırıda iki polis memuru da yaralandı.

CBS News’un aktardığına göre, polisin Elkhart’taki Martin’s Süpermarketi’nde silahlı saldırı ihbarı üzerine olay yerine yönlendirildi. Emniyet Müdürlüğü, saldırganın market içerisindeki iki kişiyi vurarak öldürdüğünü açıkladı. Ardından çıkan çatışmada saldırganın da öldürüldüğü belirtildi. İki polis memurunun da çatışmada yaralandığı bilgisi verildi. Yaralı polislerden biri hastaneden taburcu edilirken, diğerinin durumunun stabil olduğu bildirildi.

Emniyet Müdürü Dan Milanese, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bu korkunç olayda, yaşanan trajik bir durumu kelimelerle ifade etmek çok zor. Maalesef, bu acıyı sadece kurbanların aileleri, olaya müdahale eden polisler ve yaralı polislerin yakınları değil, aynı zamanda olayın görgü tanıkları da hissediyor” dedi.

(DIŞ HABERLER SERVİSİ)

Related Posts

Ahmet Özer ikinci kez hakim karşısında!

Görevden uzaklaştırılan Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’in, terör örgütüne üye olma suçundan yargılandığı davanın ikinci duruşması başladı.

Türklerin kayıp şehri “Togu Balık” gün yüzüne çıkarılıyor

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) ile Moğolistan Bilimler Akademisi Arkeoloji Enstitüsünün Tuul Vadisi’nde yürüttüğü kazı çalışmaları sonucu geçen yıl tespit edilen kayıp şehir, Togu Balık’ta çalışmalar devam ediyor.

İstanbul’da alev alan hafif ticari araç küle döndü

İstanbul’da seyir halindeyken alev alan hafif ticari araç küle döndü.

AK Parti Sözcüsü Çelik’ten PKK’nın silah bırakmasıyla ilgili açıklama: Kritik bir eşik geçildi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Terörsüz Türkiye hedefi doğrultusunda PKK’nın silahları imha/teslim süreciyle ilgili ilk adım gerçekleşti. Türkiye’nin terör yükünden kurtulması için tarihi bir sayfa açma kararlılığı güçlenerek ilerlemektedir” dedi.

Gözaltına alınıp serbest bırakılmıştı: İBB soruşturmasında etkin pişmanlıkla tahliye olan Adem Soytekin’in eski avukatından önemli açıklama

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın da tutuklandığı operasyonlar kapsamında gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakılan İBB soruşturması avukatlarından Onur Büyükhatipoğlu, dün etkin pişmanlık ifadesinin ardından tahliye edilen eski müvekkili Adem Soytekin ile ilgili açıklamalarda bulundu. Müvekkilinin kendisiyle ilgili iddiaları üzerine gözaltına alınan Büyükhatipoğlu, Soytekin’in istifa etmesine izin vermediğini söyledi.

MSB’den 12 askerimizin şehit olduğu olayla ilgili iddialara yanıt: Tamamen asılsız

MSB, Pençe-Kilit Harekâtı Bölgesinde 12 askerimizin şehit olması üzerine kamuoyuna yansıyan iddialar için “Gerçeklikten uzak olduğu halde kesin yargıyla ortaya atılan iddialar ile komplo teorileri üreten manipülatif söylem ve içerikler, Türk Silahlı Kuvvetlerimizi karalamaya ve yıpratmaya yönelik sistematik bir dezenformasyon çabasıdır” dedi.