Gümüşhane’de Kaygan Yolda Otobüs Kazası: 14 Yaralı

Gümüşhane’de Kar Yağışı Sonucu Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı: 14 Yaralı Bulunmakta

Gümüşhane’de kar yağışı nedeniyle yolun kayganlaşması sonucu kontrolden çıkan ve istinat duvarına çarparak duran bir yolcu otobüsünde, 5’i çocuk toplamda 14 kişi yaralandı. Yaralılar hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sırasında yaşanan panik anları ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olay, Bayburt-Gümüşhane kara yolunun Geçit köyü mevkisinde saat 20.00 sularında gerçekleşti. Erzurum-Trabzon seferini yapan Ali Osman Ulusoy firmasına ait 61 AU 083 plakalı yolcu otobüsü, kayganlaşan yolda istinat duvarına çarparak durabildi. Kaza sonrasında camlar kırılırken, yaralanan 5’i çocuk toplam 14 kişi sağlık ekipleri tarafından müdahale edilerek Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi.

Diğer yolcular ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastanede yaralıları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali Baruş, tedavileri tamamlanan 14 yaralının kısa sürede taburcu olacağını belirtti.

Panik Anları Cep Telefonu Kamerasında Kaydedildi

Kaza sonrasında otobüste yaşanan panik anlar, yolcular tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerde, cam parçalarıyla dolu koridor ve koltuklar arasında ağlayan çocuklar bulunmaktadır.

Related Posts

Yunanistan, İsrail Savunma şirketinden insansız denizaltılar alacak

İsrail merkezli IAI, mürettebatsız BlueWhale denizaltılarını Yunanistan’a satmak için anlaşma imzaladı. İstihbarat toplama ve mayın tespiti gibi yeteneklere sahip sistemin üretiminde Yunan HAI şirketi de yer alacak.

CHP’nin Beyazıt Meydanı’ndaki mitingine TİP Genel Başkanı Baş’tan destek

TİP, CHP’nin Beyazıt Meydanı’ndaki mitingine destek amacıyla katılım göstereceğini açıkladı.

Yunanistan ve Mısır, işbirliği anlaşmasına imza attı

Yunanistan ve Mısır, Doğu Akdeniz’de artan gerilim karşısında siyasi ve güvenlik işbirliğini derinleştirmek amacıyla stratejik ortaklık anlaşması imzalıyor. Görüşmelerde göç krizi ve uluslararası hukuka saygı çağrısı öne çıkıyor.

Karınca kaçakçılarına 7 bin 700 dolar ceza

Kenya’da mahkeme, 9 bin 300 dolar değerindeki 5 bin 440 adet Afrika hasatçı karınca kaçakçılığı yaptığı gerekçesiyle 4 kişiye 7 bin 700 dolarlık para cezası verdi.

3 Fidan’ı Mersin’de andılar

Türkiye tarihine iz bırakmış devrimci gençler Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan, idamlarının 53. yıl dönümünde Mezitli Belediyesi tarafından düzenlenen anlamlı bir törenle anıldı.

Yunanistan’ın eski Maliye Bakanı Varoufakis: Merkez siyaset Almanya dahil hiç bir yerde artık işlemiyor

Varoufakis, daha solda ve eşitlikçi görüşe sahip siyasi hareketlerin ülke yönetimlerinde söz sahibi olması gerektiğini dile getiriyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir