Çanakkale’de orman yangını: Ekipler seferber oldu

Gökçeada’da Çıkan Orman Yangını 1 Saatte Kontrol Altına Alındı

Gökçeada ilçesinde meydana gelen orman yangını, hızlı bir müdahale ile 1 saat içerisinde kontrol altına alındı.

Yaşanan olay, Gökçeada ilçesi Marmaros mevkisindeki ormanlık alanda bilinmeyen bir sebeple başladı. Rüzgarın da etkisiyle hızla yayılan yangın, geniş bir alana zarar vermeden önce söndürüldü.

Olayın bildirilmesi üzerine harekete geçen ekipler, 2 helikopter, ilk müdahale aracı, 3 arazöz, 2 hizmet aracı ve toplam 13 personelle yangına müdahale etti. Havadan ve karadan yapılan yoğun çaba sonucunda yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

Şu anda bölgede soğutma çalışmaları devam etmektedir ve durumun kontrol altında olduğu belirtilmektedir.

Related Posts

Ukrayna Parlamentosu da onayladı: Mineral anlaşması devreye girdi

Ukrayna Parlamentosu, ABD ile imzalanan maden anlaşmasını onayladı. Kiev, bu adımın hem askeri yardımları artırmasını hem de Rusya’ya karşı müzakerelerde elini güçlendirmesini bekliyor. Anlaşma, yatırım fonu gibi detayları henüz netleşmemiş olsa da oybirliğiyle geçti.

Avrupa Parlamentosu raporunda İmamoğlu vurgusu: Süresiz durdurdular

Avrupa Parlamentosu (AP), Türkiye’nin jeopolitik ve stratejik öneminin, ülkedeki demokratik gerilemeyi telafi edemeyeceğini ifade ederek Türkiye’nin AB üyeliği sürecinin süresiz olarak durdurulduğunu açıkladı. Çarşamba günü 367 oyla kabul edilen …

‘Orman Benim’ kampanyası ikinci yılında 81 ilde eş zamanlı gerçekleşiyor: Ormanlar bizim sorumluluk hepimizin

Tarım ve Orman Bakanlığı ve Orman Genel Müdürlüğünce orman yangınlarına karşı farkındalık oluşturmak amacıyla geçen yıl başlatılan “Orman Benim” kampanyası bu yıl da 9 Mayıs’ta tüm Türkiye’de çeşitli etkinliklerle gerçekleştirilecek. Kampanya kapsamında Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey de İzmir’in Gaziemir ilçesindeki Sarnıç Göleti’nde 7’den 70’e her yaştaki gönüllü vatandaşlarla birlikte orman temizliği yaparak, etkinliklere katılacak.

Zelenski sokağa indi: ‘Ya Rusya değişecek ya dünya’

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, ülkede barış ve huzurun sağlanması için mücadele ettiklerini belirterek, “Her işgalci eninde sonunda topraklarımızı terk edecektir. Yaşam, her zaman geri döner” dedi.

Bakan’dan çarpıcı ‘deprem’ verisi: İşte İstanbul’daki riskli bina sayısı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul’da acilen dönüşmesi gereken 600 bin konut olduğunu dile getirdi.

Büyükçekmece Belediyesi’nden ihale alanların adı istendi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Büyükçekmece Belediyesi’nden 2015-2025 yılları arasında inşaat ruhsatı verilen tüm projelerin listesini istedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir