Büyükçekmece’de cinayet: Koray Kazancıoğlu öldü

İstanbul Büyükçekmece’de silahla vurulan kişi hayatını kaybetti, saldırgan gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Atatürk Caddesi’nde dün gece saatlerinde 4 katlı binanın en üst katında arkadaşlarıyla yaşayan Koray Kazancıoğlu’nun (31) silahla öldürülmesine ilişkin çalışma yaptı.

Kazancıoğlu’na, sabaha karşı daireye gelen bir şüphelinin kapının önünde ateş ettiğini belirleyen ekipler, saldırganın da aralarında bulunduğu bazı kişileri gözaltına aldı.

Şüpheliler işlemleri için emniyete götürülürken, maktulün cenazesi de Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

Related Posts

Hatay’da tedavi edilen yabani kuşlar yeniden doğaya kavuştu

Hatay’da tedavisi tamamlanan 11 yabani kuş doğaya salındı.

Trabzonspor, Erzurum’da Çift Antrenmanla Hazırlık Yapıyor

Trabzonspor, yeni sezon kampında 2. günü çift antrenmanla tamamladı, 7 oyuncu eksik katıldı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili, CHP’li Geçer oldu

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın görevden uzaklaştırılmasının ardından belediye meclisinde yapılan başkan vekili seçimini, CHP’nin adayı Güngör Geçer kazandı.

Merz’den Netanyahu’ya Gazze ve Batı Şeria Vurgusu

Almanya Başbakanı Merz, Netanyahu ile görüşerek Gazze’ye insani yardım çağrısı yaptı.

İklim Değişikliği Projesi Final Toplantısı

Kocaeli’de Avrupa Birliği destekli iklim eylem planı projesinin final toplantısı yapıldı.

TIR’dan Düşen Rulolar Park Halindeki Araçlara Zarar Verdi

Kartepe’de TIR’dan düşen çelik halat ruloları park halindeki iki araca çarptı, polis inceleme başlattı.