Boyabat’ta İtfaiye Personeline Eğitim

Sinop’un Boyabat ilçesinde itfaiye personeline yönelik hizmet içi eğitim programı düzenlendi.

Boyabat Belediyesi tarafından gerçekleştirilen programda, personele, yangınlara daha hızlı ve etkili müdahalede bulunmalarını sağlamak amacıyla itfaiye araçlarının kullanımı, yangın söndürme teknikleri, araç bakımı ve güvenlik protokolleri konularında eğitimler verildi.

Programa katılan Belediye Başkanı Hasan Kara, burada yaptığı konuşmada, İtfaiye Müdürlüğü personeline özverili çalışmaları ve emekleri için teşekkür etti.

Bu tür eğitimlerin, hizmetlerin daha verimli yerine getirilmesine katkı sunacağına inandığını vurgulayan Kara, şöyle konuştu:

“Kurtarma ve yangın operasyonlarında personellerimiz, zaman zaman kendi hayatlarını bile tehlikeye atabilecek şekilde fedakarlık ve cesaretle bu işi yapıyor. İtfaiye personelimiz, şehrimizde yaşadığımız afetlerde gerçekleştirdikleri çalışmalarla fedakarlıklarını gösterdi. İtfaiye Müdürlüğümüzün yükselen bir performansı var. Bu önemli hizmetleri özveri ile sürekli devam edecek. Personellerimizin aldığı ve alacağı bu eğitimlerle şehrimize çok önemli ve daha verimli hizmetler vermeye devam edeceğiz.”

Related Posts

Eski Bakan Yardımcısı dolandırıcılıktan 13 yıl hapis cezası aldı

Rusya’da yolsuzluk ve dolandırıcılık iddialarıyla gündeme gelen eski Savunma Bakan Yardımcısı Timur İvanov, mahkeme tarafından 13 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Karar, bugün Moskova Şehir Mahkemesi’nde görülen davada açıklandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kabine sonrası açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kabine sonrası açıklamalar

Piyasaya göre CHP’ye ilişkin süreç siyasette belirsizlik, ekonomide kırılganlık yaratacak: Ekonomide ‘butlan’ endişesi

CHP kurultayına ilişkin davada çıkacak karar, yalnızca siyaseti değil piyasaları da etkiliyor. Ekonomistler, “mutlak butlan” yönünde bir kararın döviz kurunu zıplatabileceği, yatırımcı güvenini sarsabileceği ve ekonomi yönetimini yeni bir sınavla karşı karşıya bırakabileceği uyarısında bulunuyor.

Susurluk’ta feci kaza: 4 ölü

Balıkesir’in Susurluk ilçesinde sürücüsünün branda germek için emniyet şeridinde çektiği TIR’a, otomobil çarptı. Kazada, 4 kişi hayatını kaybetti.

Veziristan’da intihar saldırısı: 16 güvenlik görevlisi öldü

Pakistan’ın Hayber Pahtunhva eyaletine bağlı Kuzey Veziristan bölgesinde cumartesi günü meydana gelen intihar saldırısı, ülkeyi yasa boğdu. Mir Ali’de güvenlik konvoyunu hedef alan araçlı saldırıda, öncü araca çarpan intihar bombacısı infilak etti …

Hastaneler tek tek iflas edebilir! Korkunç rapor ortaya çıktı

Almanya’da ortaya atılan rapor birçok hastanenin iflasın eşiğinde olduğunu gösterdi.