Belediye Başkanı Sezer’den Hastalara Geçmiş Olsun Ziyareti

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, hastanede tedavi gören hemşehrilerini yalnız bırakmıyor. İlçeye hizmet için sahada çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Başkan Sezer, hemşehrilerini de ihmal etmiyor. Bu kapsamda Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde tedavi gören hemşehrilerini ziyaret eden Başkan Sezer, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hasta ve hasta yakınları, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in yapmış olduğu ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. – KOCAELİ

Related Posts

Yargıtay hapis cezası verdi! İnternetten ilan verirken bunu yapan yandı!

Yargıtay 12. Ceza Dairesi, online ticaret sitesinde açtığı ilana başka birine ait telefon numarasını yazan sanığa, “verileri hukuka aykırı olarak verme veya ele geçirme” suçundan verilen cezayı onadı.

Yankı Bağcıoğlu: ‘Uzman erbaş ve sözleşmeli erler orman yangınlarıyla mücadelede değerlendirilmelidir’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, orman yangınlarına ilişkin “Tarım ve Orman Bakanlığı ile Millî Savunma Bakanlığı’nı, gerekli yasal ve idari düzenlemeleri hızla hayata geçirerek, uzman erbaş ve sözleşmeli erlerin Orman Genel Müdürlüğü kadrolarında görevlendirilmesini sağlamaya davet ediyoruz. Bu öneri, hem yangınla mücadelede güçlü, eğitimli ve sürekli bir kadro oluşturulması hem de TSK’dan ayrılan personelin mesleki birikimlerinin topluma yeniden kazandırılması bakımından önemli bir fırsattır” dedi.

Mansur Yavaş: Bu çığlığı duyuyoruz, yeni destek ekiplerimizi İzmir’e göndereceğiz

Mansur Yavaş: Bu çığlığı duyuyoruz, yeni destek ekiplerimizi İzmir’e göndereceğiz

Mezuniyet töreninde İmamoğlu’nu hatırlatıp diplomasını yırttı!

Boğaziçi Üniversitesi mezuniyet törenine bir öğrencinin protestosu damga vurdu. Tutuklu İBB Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun diplomasının iptal edilmesini hatırlatan öğrenci, törende diplomasını yırttı

Zeytinyağı markaları ifşa edildi: Sahte olduğu bu işaretten anlaşılıyor

Tarım ve Orman Bakanlığı, gerçekleştirdiği denetimlerin ardından sahtecilik yaptığı belirlenen zeytinyağı markalarını kamuoyuna açıkladı. Bakanlığın yayımladığı son listede, taklit ve tağşiş yoluyla üretilmiş zeytinyağı satan firmalar yer aldı. Halk sağlığını tehlikeye atan bu markaların teşhir edilmesiyle birlikte, sahte zeytinyağını ayırt etmenin yolları da yeniden gündeme geldi.

Eğitimciye reva mı bu!

İstanbul’dan yürüyüşe geçen öğretmenler, Ankara’da dertlerine derman yerine zulüm üstüne
zulüm buldu. Tartaklandılar, gözaltına alındılar yetmedi sokakta yatmak zorunda bırakıldılar.