Bakan Yerlikaya, Konya’da çöken bina enkazından kurtarılan yaralıları hastanede ziyaret etti

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Konya’da Enkaz Altından Kurtarılan 3 Kişiyi Ziyaret Etti

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Konya’nın Selçuklu ilçesinde çöken binanın enkazından kurtarılan 3 kişiyi hastanede ziyaret etti.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Dün akşam çöken Taşoluk Apartmanı’nda arama kurtarma çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimiz şükürler olsun enkaz altında kalan 3 kardeşimizi sağ olarak kurtardı. Kendilerini hastanede ziyaret ettik.” ifadelerini kullandı.

Konya’da bina çöktü | Enkaz altındaki 1 kişinin cesedine ulaşıldı: Binanın alt katındaki balıkçı dükkânının kolon kestiği iddia edildi, 4 kişi gözaltında

Günün Öne Çıkan Haberleri

TIKLAYIN – Vatandaşın en beğendiği siyasetçi kim: Son anketten çarpıcı sonuçlar; CHP’li isim zirveye yerleşti

TIKLAYIN – Ertuğrul Özkök: Dün Sultan Süleyman ve Şehzade Mustafa’nın ifadeye çağrılması ‘Muhteşem 15 Yıl’ın sonu mu?

TIKLAYIN – Şehit ailelerinin MHP’ye bıraktığı siyah çelengin faturası Emniyet Müdürü Mahmut Ay’a kesildi!

TIKLAYIN – Gazze’de rehine-tutuklu takası: Hamas, 4 İsrailli rehineyi daha Kızılhaç’a teslim etti!

TIKLAYIN – Süleyman Soylu’nun Abdullah Öcalan’la ilgili sözlerini eleştiren Saadet Partisi İl Başkanı, ifadeye çağrıldı

TIKLAYIN – Konya’da bina çöktü | Enkaz altındaki 1 kişinin cesedine ulaşıldı: Binanın alt katındaki balıkçı dükkânının kolon kestiği iddia edildi, 4 kişi gözaltında

TIKLAYIN – 12 yıl sonra Ayşe Barım üzerinden açılan “Gezi” soruşturması CHP’yi harekete geçirdi; Özgür Özel, heyet görevlendirdi

Related Posts

Fenerbahçe-Chobani: İmzalar atılıyor

Fenerbahçe Spor Kulübü, ABD merkezli dünyaca ünlü gıda markası Chobani ile stadyum isim hakkı ve Futbol A Takımı’nın Avrupa maçlarındaki forma göğüs sponsorluğunu kapsayan kapsamlı bir anlaşmaya imza atıyor.

Silivri Belediyesi’nden izinsiz çadır ve mangal kullanımına müdahale

Silivri Belediyesi, yaz aylarında artan yangın riski nedeniyle sahil ve ormanlık alanlarda izinsiz kurulan çadır, mangal ve semaverlere müdahale etti.

CHP’li Emir’den Bakan Yerlikaya’ya tepki

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın açıklamalarına tepki gösterdi.

Kurtalan’da Saman Yangını Kontrol Altına Alındı

Siirt’in Kurtalan ilçesinde saman balyalarında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

DEM Parti’den İmralı ziyareti sonrası ilk açıklama

Terör örgütü PKK’dan bir grubun silah bırakmasının ardından ilk kez İmralı’ya giden DEM Parti heyeti ziyarete ilişkin açıklama yaptı. Terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın mesajını ileten heyet açıklamada, “TBMM gündemindeki komisyon çalışmasının kapsamlı ve kapsayıcı bir yöntemle barış ve demokrasi adına önemli katkılar sunmasını beklediğini vurguladı” ifadelerini kullandı.

CHP’nin komisyon için iki şartı var

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM’de kurulacak komisyon ilişkin, “Önerimiz iki yönlü; grubu bulunan siyasi partiler eşit sayıda temsil edilsin ve kararsal çoğunluk olsun ya da nitelikli çoğunluk sağlansın. Nitelikli çoğunluk olmazsa ‘evet’ demeyeceğiz” dedi.