Aydın’da kağıt fabrikasındaki yangın kontrol altına alındı

Aydın Söke Organize Sanayi Bölgesi’nde Kipaş Kağıt Fabrikası’nda Yangın Çıktı

Aydın Söke Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Kipaş Kağıt Fabrikası’nda atık kağıtların depolandığı alanda geçtiğimiz cuma günü belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Olayın ihbar edilmesi üzerine sağlık, Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye, polis, jandarma, AFAD ekipleri bölgeye yönlendirildi. İtfaiye ekipleri yangını söndürme çalışmalarına yoğun bir şekilde devam etti.

Yangın Kontrol Altına Alındı

Rüzgarın zaman zaman şiddetli esmesi yangının kontrol altına alınmasını zorlaştırdı. Çevre illerden gelen ekiplerin de katkısıyla yangın kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

(İHA)

Related Posts

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ bugün hakim karşısına çıkacak!

Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ, tutukluluğuna sebep olan iddia nedeniyle altı gün sonra ikinci kez hakim karşısına çıkacak. Özdağ’ın duruşması Silivri’de görülecek.

Sivas’taki çoban arazide ölü bulundu

Sivas’ın Ulaş ilçesinde çobanlık yapan kişi arazide ölü bulundu.

Ümit Özdağ yeniden hakim karşısına çıkıyor

Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ bir hafta sonra yeniden hakim karşısına çıkacak.

Kremlin: İran’ın uranyumunu depolayabiliriz

İsrail-İran ihtilafında Tahran’ın müttefiki sayılan Rusya dün yeni hamle yaptı.

Son Dakika… Çatışmalar dördüncü gününde: Erdoğan ‘İsrail-İran’ gerilimine ilişkin ilk kez konuştu!

Son dakika haberi… AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail-İran gerilimine ilişkin ilk kez konuştu. Erdoğan “Aynı İsrail şimdi de komşumuz İran’a karşı saldırı başlattı. Saldırının aslında çok kapsamlı, sinsi amaçları olduğu her geçen gün daha iyi anlaşılıyor. En başından beri İran’ın nükleer programıyla ilgili müzakere masasında yürütülmesi gerektiğini savunduk bugün de aynı noktadayız” ifadelerini kullandı.

Son dakika… Erdoğan ‘İsrail-İran’ gerilimine ilişkin ilk kez konuştu: Sinsi bir amaç var

Son dakika haberi… Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, dört gün sonra Ortadoğu’daki gerilime ilk kez değindi. İsrail’in nükleer tesisleri hedef almasını ‘bahane’ olarak niteleyen Erdoğan, “Saldırının çok kapsamlı ve sinsi amaçları olduğu her geçen gün daha iyi anlaşılıyor” ifadelerini kullandı.