Ayarı kaçıran Çatalca Müftüsü’ne belediye başkanından yanıt

Volkan Konak’ın KKTC’de konser sırasında fenalaşarak hastaneye kaldırılması ve hayatını kaybetmesiyle ilgili skandal bir yorum yapan Çatalca Müftüsü Ahmet Mehmetalioğlu, tartışmalara neden oldu.

ÇATALCA MÜFTÜSÜ’NDEN YENİ BİR SKANDAL YORUM

Volkan Konak’ın vefatı üzerine yapılan yorumlar nedeniyle soruşturma başlatılan Mehmetalioğlu, görev yaptığı Çatalca Müftülüğü’nde, Nisan ayı toplantısında “Volkan Konak” adı verilen bir sokağa sahip oldu.

Alıntıladığı haber üzerine konuşan Çatalca Müftüsü Ahmet Mehmetalioğlu, bu sefer de “Benim çöp attığım sokak orası. Belediye, Volkan Konak’a büyük bir hizmet yapmış. Evimin bulunduğu sokak Erler Sokak, yani gerçek adamların sokağı.” ifadesini kullandı.

“ÇATALCA’DAKİ VOLKAN KONAK SOKAĞI, ADI GİBİ PIRIL PIRIL”

Bu açıklamanın ardından Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, Mehmetalioğlu’na çöp atanlara idari para cezası uygulandığını hatırlatarak şu yanıtı verdi:

“Çatalca’daki Volkan Konak Sokağı, adı gibi pırıl pırıl. Bir hatırlatma yapmak gerekirse; çöp atanlara Kabahatler Kanunu gereğince idari para cezası uygulanmaktadır. Biz, daha temiz bir Çatalca için çalışmaya devam edeceğiz. Çatalca’nın sokakları, sevgi ve temizliğin yansımasıdır.”

Related Posts

Ahmet Özer ikinci kez hakim karşısında!

Görevden uzaklaştırılan Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’in, terör örgütüne üye olma suçundan yargılandığı davanın ikinci duruşması başladı.

Türklerin kayıp şehri “Togu Balık” gün yüzüne çıkarılıyor

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) ile Moğolistan Bilimler Akademisi Arkeoloji Enstitüsünün Tuul Vadisi’nde yürüttüğü kazı çalışmaları sonucu geçen yıl tespit edilen kayıp şehir, Togu Balık’ta çalışmalar devam ediyor.

İstanbul’da alev alan hafif ticari araç küle döndü

İstanbul’da seyir halindeyken alev alan hafif ticari araç küle döndü.

AK Parti Sözcüsü Çelik’ten PKK’nın silah bırakmasıyla ilgili açıklama: Kritik bir eşik geçildi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Terörsüz Türkiye hedefi doğrultusunda PKK’nın silahları imha/teslim süreciyle ilgili ilk adım gerçekleşti. Türkiye’nin terör yükünden kurtulması için tarihi bir sayfa açma kararlılığı güçlenerek ilerlemektedir” dedi.

Gözaltına alınıp serbest bırakılmıştı: İBB soruşturmasında etkin pişmanlıkla tahliye olan Adem Soytekin’in eski avukatından önemli açıklama

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın da tutuklandığı operasyonlar kapsamında gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakılan İBB soruşturması avukatlarından Onur Büyükhatipoğlu, dün etkin pişmanlık ifadesinin ardından tahliye edilen eski müvekkili Adem Soytekin ile ilgili açıklamalarda bulundu. Müvekkilinin kendisiyle ilgili iddiaları üzerine gözaltına alınan Büyükhatipoğlu, Soytekin’in istifa etmesine izin vermediğini söyledi.

MSB’den 12 askerimizin şehit olduğu olayla ilgili iddialara yanıt: Tamamen asılsız

MSB, Pençe-Kilit Harekâtı Bölgesinde 12 askerimizin şehit olması üzerine kamuoyuna yansıyan iddialar için “Gerçeklikten uzak olduğu halde kesin yargıyla ortaya atılan iddialar ile komplo teorileri üreten manipülatif söylem ve içerikler, Türk Silahlı Kuvvetlerimizi karalamaya ve yıpratmaya yönelik sistematik bir dezenformasyon çabasıdır” dedi.