Ayarı kaçıran Çatalca Müftüsü’ne belediye başkanından yanıt

Volkan Konak’ın KKTC’de konser sırasında fenalaşarak hastaneye kaldırılması ve hayatını kaybetmesiyle ilgili skandal bir yorum yapan Çatalca Müftüsü Ahmet Mehmetalioğlu, tartışmalara neden oldu.

ÇATALCA MÜFTÜSÜ’NDEN YENİ BİR SKANDAL YORUM

Volkan Konak’ın vefatı üzerine yapılan yorumlar nedeniyle soruşturma başlatılan Mehmetalioğlu, görev yaptığı Çatalca Müftülüğü’nde, Nisan ayı toplantısında “Volkan Konak” adı verilen bir sokağa sahip oldu.

Alıntıladığı haber üzerine konuşan Çatalca Müftüsü Ahmet Mehmetalioğlu, bu sefer de “Benim çöp attığım sokak orası. Belediye, Volkan Konak’a büyük bir hizmet yapmış. Evimin bulunduğu sokak Erler Sokak, yani gerçek adamların sokağı.” ifadesini kullandı.

“ÇATALCA’DAKİ VOLKAN KONAK SOKAĞI, ADI GİBİ PIRIL PIRIL”

Bu açıklamanın ardından Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, Mehmetalioğlu’na çöp atanlara idari para cezası uygulandığını hatırlatarak şu yanıtı verdi:

“Çatalca’daki Volkan Konak Sokağı, adı gibi pırıl pırıl. Bir hatırlatma yapmak gerekirse; çöp atanlara Kabahatler Kanunu gereğince idari para cezası uygulanmaktadır. Biz, daha temiz bir Çatalca için çalışmaya devam edeceğiz. Çatalca’nın sokakları, sevgi ve temizliğin yansımasıdır.”

Related Posts

Hatay’da tedavi edilen yabani kuşlar yeniden doğaya kavuştu

Hatay’da tedavisi tamamlanan 11 yabani kuş doğaya salındı.

Trabzonspor, Erzurum’da Çift Antrenmanla Hazırlık Yapıyor

Trabzonspor, yeni sezon kampında 2. günü çift antrenmanla tamamladı, 7 oyuncu eksik katıldı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili, CHP’li Geçer oldu

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın görevden uzaklaştırılmasının ardından belediye meclisinde yapılan başkan vekili seçimini, CHP’nin adayı Güngör Geçer kazandı.

Merz’den Netanyahu’ya Gazze ve Batı Şeria Vurgusu

Almanya Başbakanı Merz, Netanyahu ile görüşerek Gazze’ye insani yardım çağrısı yaptı.

İklim Değişikliği Projesi Final Toplantısı

Kocaeli’de Avrupa Birliği destekli iklim eylem planı projesinin final toplantısı yapıldı.

TIR’dan Düşen Rulolar Park Halindeki Araçlara Zarar Verdi

Kartepe’de TIR’dan düşen çelik halat ruloları park halindeki iki araca çarptı, polis inceleme başlattı.