İBB operasyonunda tutuklanan eski CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu: Erdoğan, siyasi hayatının en büyük hatasını yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne Yönelik Operasyonda Tutuklanan Aykut Erdoğdu: “Erdoğan’ın En Büyük Hatası”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik 5. dalga operasyon kapsamında 31 Mayıs’ta gözaltına alınıp 3 Haziran’dan bu yana Silivri’deki Marmara Cezaevi’nde tutuklu bulunan eski CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu, operasyonun seçim kaybetme kaygısıyla CHP’nin ‘Aşil tendonunu’ kesme çabası olduğunu dile getirdi. Erdoğdu, Erdoğan’ın siyasi hayatının en büyük hatasını yaptığını savundu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Erdoğdu, suçlamalar karşısında şaşkınlığını belirtirken, operasyonların seçimleri iptal etmenin ilk adımı olduğunu ifade etti.

Aykut Erdoğdu: “Rejim Değişikliğinin Kritik Adımı”

Konuşmasında Erdoğdu, İBB operasyonlarının rejim değişikliğinin en kritik adımı olduğunu vurgulayarak, Türkiye’de uygulanan yargı sisteminin değiştiğini ve muhaliflere düşman hukuku uygulandığına dikkat çekti.

Erdoğdu: “CHP’nin ‘Aşil Tendonu’ Kesilmeye Çalışılıyor”

Erdoğdu, CHP’nin Aşil tendonu pozisyonunda olduğunu belirterek, Erdoğan’ın bu pozisyonu kesmek zorunda hissettiğini ve siyasi hayatının en büyük hatasını yaptığını söyledi. Ekrem İmamoğlu’nun temsil ettiği güç dolayısıyla CHP’yi içten bölmeye çalıştığını savundu.

“Erdoğan’ın Planı Çöküşünü Hızlandıracak”

Erdoğdu, Erdoğan’ın planının kendi çöküş sürecini hızlandıracağını belirterek, sürecin ilerledikçe tutuklananların dramının artacağını ve ülke için felaket olabileceğini ifade etti.

Related Posts

Denizde İrem Helvacıoğlu’nun kafasına çocuk düştü: ‘Felç kaldım sandım’

7 aylık hamile olan ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, denizde geçirdiği kaza sonucu büyük bir tehlike atlattı. Yaşadığı korku dolu anları anlatan Helvacıoğlu, “Felç kaldığımı sandım” ifadelerini kullandı.

Türk futbol tarihine geçen transfer açıklandı: Romulo, imzayı attı!

Göztepe ve Leipzig, Romulo’nun transferini resmen açıkladı. Mali ayrıntılar da belli oldu.

Bakanlık uyardı: Bu listedeki gıdalara dikkat

Tarım ve Orman Bakanlığı, yayınladığı ‘Taklit veya Tağşiş Yapılan Gıdalar’ listesinde güncellemeye giderek taklit ve tağşiş yaparak sağlığı tehlikeye düşüren firmalar, markalar ve ürünleri açıkladı.

Ata Caner Çerçioğlu kimdir? Özlem Çerçioğlu’nun oğlu Ata Caner Çerçioğlu kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Özlem Çerçioğlu’nun oğlu Ata Caner Çerçioğlu’nun yaşamı merak ediliyor. Ata Caner Çerçioğlu kimdir? Özlem Çerçioğlu’nun oğlu Ata Caner Çerçioğlu kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Dünyanın gözü o toplantıda; 5 soruda Putin-Trump zirvesi…

Dünyanın gözü o toplantıda; 5 soruda Putin-Trump zirvesi…

İş görüşmesine geldiği restoran sonu oldu

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, bir kişi iş başvurusu için geldiği restorandan baraj gölüne girdi. Bir süre sonra gözden kaybolan kişinin cansız bedeni 17 metre derinlikte bulundu.