Vatan Partisi Özel Kalem Müdür Yardımcısı Oğuzhan Balkan intihara kalkıştı: Hastaneye kaldırıldı

İstanbul Taksim’de Vatan Partisi Özel Kalem Müdür Yardımcısı Silahla İntihar Girişiminde Bulundu

Dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Vatan Partisi Özel Kalem Müdür Yardımcısı Oğuzhan Balkan, Taksim’de silahla intihar girişiminde bulundu.

TUVALETTE SİLAHLA İNTİHARA TEŞEBBÜS

Ekol TV muhabiri Dilek Yaman Demir’in haberine göre, Balkan’ın kendine ateş ettiği belirlendi ve ilk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra bilinci kapalı olarak Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Olay yerinde detaylı inceleme başlatan ekipler, intihar girişiminin ardından olayın detaylarını araştırmaya devam ettiler. Polis, geniş çaplı bir soruşturma yürütürken, intihar girişiminin nedenine dair resmi bir açıklama yapılmadı.

PARTİDEN AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Vatan Partisi yetkililerinden olayla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmezken, siyasi çevreler ve kamuoyu gelişmeleri yakından takip etmektedir. Yetkililer, soruşturmanın devam etmesi durumunda kamuoyunun bilgilendirileceğini belirttiler.

Related Posts

Sinop’ta ticari araç bariyere çarptı: 2 Yaralı

Sinop’un Gerze ilçesinde hafif ticari aracın yol kenarındaki bariyere çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Kazada araçta sıkışan yaralılar, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı.

Trump: Elon Musk beni hayal kırıklığına uğrattı

Trump: Elon Musk beni hayal kırıklığına uğrattı

Mehmet Altan yazdı | Basın Tarihi: 13 yıl önce stratejistlerin göremediği en büyük iki değişiklik Rusya ve Amerika’da yaşananlar

Mehmet Altan yazdı | Basın Tarihi: 13 yıl önce stratejistlerin göremediği en büyük iki değişiklik Rusya ve Amerika’da yaşananlar

Elon Musk’tan Trump’a ağır eleştiri: ‘Bu yasa tasarısı iğrenç bir rezalet’

Elon Musk, sosyal medyada Trump destekli yasa tasarısını hedef aldı. “Gerçekten utanç verici” dediği tasarıyı, ülke ekonomisi için felaket olarak nitelendirdi.

İsrail Savunma Bakanı, Şara’yı sorumlu tuttu: Suriye’den Golan Tepeleri’ne roket atıldı; Tel Aviv, “Tam yanıt vereceğiz” dedi

İsrail Savunma Bakanı, Şara’yı sorumlu tuttu: Suriye’den Golan Tepeleri’ne roket atıldı; Tel Aviv, “Tam yanıt vereceğiz” dedi

İspanya’dan İsrail’e yaptırım! 287.5 milyon euroluk anlaşmayı askıya aldı

İspanya Savunma Bakanlığı, İsrailli Rafael şirketinin İspanya’daki yan kuruluşu Pap-Tecnos ile yaptığı 287.5 milyon euro tutarındaki sözleşmeyi askıya aldı.