Siirt’te Bıçaklı Kavga: 5 Yaralı

Siirt’te Taşlı, Sopalı ve Bıçaklı Kavgada 5 Kişi Yaralandı

Siirt’te gece saatlerinde meydana gelen olayda, Yeni Mahalle’de iki grup arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Taşlı, sopalı ve bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı. Polis ekipleri, kalabalığı dağıtmak için biber gazıyla ve havaya ateş açarak müdahale etti.

Kavga sırasında bıçakla yaralanan 2 kişi, hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan 2’sinin durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Hastane önünde ise yaralıların yakınları arasında yeni bir kavga çıktı. Polis ekipleri, bu kavgaya da müdahale ederek havaya uyarı ateşi açtı ve biber gazı kullandı. Bu kavgada da 3 kişi yaralandı. Bıçakla yaralanan 2 kişinin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, hastanedeki kavga ve polisin müdahalesine dair görüntülerin cep telefonuyla çekildiği öğrenildi.

Related Posts

Barselona Belediyesi “insanlık dışı” dedi, İsrail ile ilişkilerini kesti!

İspanya’nın doğusunda bulunan Barcelona şehrinde Belediye Meclisi, Gazze’de yaşananları “insanlık dışı” olarak nitelendirdi. Barcelona Belediye Meclisi “uluslararası hukuka saygı gösterene kadar İsrail ile tüm kurumsal ilişkileri kesme” ve “Barselona …

AKP kolları sıvadı: Seçim kararı böyle alınacak

AKP’de Erdoğan’ın yeniden adaylığı için kollar sıvandı, yol haritası belirlendi. AKP kurmayları, Cumhurbaşkanı üçüncü defa aday olacaksa, bunu Meclis’in seçim kararı alması ile sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

AP Türkiye Raportörü Amor’dan İmamoğlu’na ziyaret: Türkiye’nin AB’deki geleceği Silivri’de başlıyor

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu tutuklu bulunduğu Silivri’deki Marmara Cezaevi’nde ziyaret eden Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Amor, “Türkiye’nin AB’deki geleceği Silivri cezaevinde başlıyor” mesajı verdi.

Dilek İmamoğlu’ndan cezaevindeki kadınlara özgürlük mesajı: Kadriye Kasapoğlu, Çağla Demir, Ceyda Kıryak…

Silivri’de tutuklu bulunan CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek Kaya İmamoğlu cezaevindeki kadınlar için özgürlük mesajı yayınladı.

İznik’te otobüs ile minibüs çarpıştı! Ölü ve yaralı var

Bursa’nın İznik ilçesinde otomobil ile minibüsün çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

3 çocuk annesi genç kadının cesedi bulundu

Gaziantep’in Oğuzeli ilçesinde 25 yaşındaki Asiye Baytap, evinde ölü bulundu. Boğularak öldürüldüğü belirlenen genç kadının ölümüyle ilgili çok sayıda kişi gözaltına alındı.