Gümüşhane’de korkunç kaza: Çok sayıda yaralı var

Gümüşhane’de Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı: 14 Kişi Yaralandı

Gümüşhane’de meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan yolcu otobüsü istinat duvarına sürterek durabildi ve 14 kişi yaralandı.

Olay, Bayburt-Gümüşhane kara yolunun Geçit köyü mevkisinde Cemil Bektaş yönetimindeki otobüsün, kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda istinat duvarına sürterek durmasıyla gerçekleşti.

Kaza sonrasında ihbar üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi ve yaralanan 14 yolcu acilen Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastanede yaralıları ziyaret ederek, yaralıların durumu hakkında bilgi verdi. Baruş, beşinin çocuk olduğunu belirtirken, durumu ciddi olan yaralı olmadığını dile getirdi.

Vali Baruş, yaptığı açıklamada, “Kaza sonucu oluşan yaraların ciddiyetinin doktorlar tarafından incelendiğini ve şu an için hayati tehlikenin bulunmadığını belirtmek isterim. Röntgen sonuçlarının ardından yaralıların taburcu edileceği öngörülüyor” dedi.

Kazanın, otobüsün yolculardan bazılarını yaralayacak şekilde yolda kayması sonucu meydana geldiğini aktaran Baruş, “Hava şartlarından dolayı otobüs kaydı ve istinat duvarına çarptı. Ardından bariyerlere çarpıp otobüsün sağ tarafındaki camlar kırıldı. Şükür ki, hayati tehlikesi olan yolcumuz yok. Sağlık ekiplerimiz hızlı bir şekilde müdahale etti” şeklinde konuştu.

Related Posts

Yunanistan, İsrail Savunma şirketinden insansız denizaltılar alacak

İsrail merkezli IAI, mürettebatsız BlueWhale denizaltılarını Yunanistan’a satmak için anlaşma imzaladı. İstihbarat toplama ve mayın tespiti gibi yeteneklere sahip sistemin üretiminde Yunan HAI şirketi de yer alacak.

CHP’nin Beyazıt Meydanı’ndaki mitingine TİP Genel Başkanı Baş’tan destek

TİP, CHP’nin Beyazıt Meydanı’ndaki mitingine destek amacıyla katılım göstereceğini açıkladı.

Yunanistan ve Mısır, işbirliği anlaşmasına imza attı

Yunanistan ve Mısır, Doğu Akdeniz’de artan gerilim karşısında siyasi ve güvenlik işbirliğini derinleştirmek amacıyla stratejik ortaklık anlaşması imzalıyor. Görüşmelerde göç krizi ve uluslararası hukuka saygı çağrısı öne çıkıyor.

Karınca kaçakçılarına 7 bin 700 dolar ceza

Kenya’da mahkeme, 9 bin 300 dolar değerindeki 5 bin 440 adet Afrika hasatçı karınca kaçakçılığı yaptığı gerekçesiyle 4 kişiye 7 bin 700 dolarlık para cezası verdi.

3 Fidan’ı Mersin’de andılar

Türkiye tarihine iz bırakmış devrimci gençler Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan, idamlarının 53. yıl dönümünde Mezitli Belediyesi tarafından düzenlenen anlamlı bir törenle anıldı.

Yunanistan’ın eski Maliye Bakanı Varoufakis: Merkez siyaset Almanya dahil hiç bir yerde artık işlemiyor

Varoufakis, daha solda ve eşitlikçi görüşe sahip siyasi hareketlerin ülke yönetimlerinde söz sahibi olması gerektiğini dile getiriyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir