Haber

Narenciye fabrikasında yangın çıktı, çok sayıda ekip müdahale etti

Mersin’in Mezitli ilçesindeki bir narenciye paketleme fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde kontrol altına alındı. Yangında maddi zarar oluştu ancak can kaybı veya yaralanma yaşanmadı.

Mersin’de Narenciye Fabrikasında Çıkan Yangın Kısa Sürede Söndürüldü

Mersin’de bulunan bir narenciye fabrikasının paketleme bölümünde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde kontrol altına alındı.

Yangın, Mezitli ilçesi Tece Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi’nde yer alan narenciye paketleme tesisinde meydana geldi. Çalışanların bulunduğu sırada henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı çıkan yangın, plastik kasalara sıçradı ve büyüdü. İşçilerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesinin ardından bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekiplerin kısa sürede müdahale etmesiyle yangın söndürüldü. Ekiplerin başarılı çalışması sonucunda herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmadı.

Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemese de, maddi zararın meydana geldiği olayla ilgili inceleme devam ediyor.

Haber: Mersin