İstanbul’da 32 bin 862 litre kaçak alkol ele geçirildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Sahte Alkollü İçki Operasyonu

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sahte alkollü içki kaçakçılığının önlenmesine ve şüphelilerin yakalanmasına yönelik başarılı bir operasyon gerçekleştirdi.

AA’nın haberine göre; etil ve metil alkolden sahte içki üreten şüphelilerin kimlikleri ve adresleri tespit edilerek, Sultangazi, Fatih, Bakırköy, Küçükçekmece, Çatalca, Esenyurt, Zeytinburnu ve Beykoz’da bulunan ikametlere, iş yerlerine ve araçlara operasyon düzenlendi.

Operasyonlar sonucunda 9 şüpheli yakalanırken, yapılan aramalarda 32 bin 862 litre kaçak metil ve etil alkol, 227 sahte içki ile damıtma makinesi ele geçirildi.

Şüphelilerden 3’ü emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, 6’sının işlemleri devam etmektedir.

Şüphelilerin sağlık kontrolü için Samatya’daki İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildiği bilgisi de edinildi.

(HABER MERKEZİ)

Related Posts

Kerem Aktürkoğlu sahaya çıktı, tribünler ayağa kalktı: Taraftara karşılık verdi

Benfica formasıyla Kadıköy’de sahaya çıkan Kerem Aktürkoğlu, kendisini alkışlayan tribünlere alkışla karşılık verdi.

Hasarlı bina yıkılırken çöktü: Operatör son anda kurtuldu

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 depremlerinde en fazla yıkım ve can kaybının yaşandığı Esenevler Mahallesi’ndeki Hasan Çenet Caddesi’ndeki 11 katlı Berker Apartmanı’nın mahkeme tarafından verilen süre içinde güçlendirme başvurusu yapılmadığı için …

Süper Lig’de yılın sürprizi! Hoş geldin Burak Yılmaz

Süper Lig’de flaş bir gelişme yaşandı. Son olarak Kasımpaşa’yı çalıştıran genç teknik direktör Burak Yılmaz, sahalara geri dönmeye hazırlanıyor. Uzun süredir sessizliğini koruyan Yılmaz, Gaziantep FK’nın başına getirilmeye hazırlanıyor.

Kızılay Başkanından Gazze İçin Acil Eylem Çağrısı

Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, Gazze’deki insani kriz için büyükelçilere 5 maddelik mektup yazdı.

Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney görevden uzaklaştırıldı

İçişleri Bakanlığı, dün tutuklanan Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney’in görevden uzaklaştırıldığını açıkladı.

Burhanettin Duran: Özel’in hakaret dilinden kurtulması gerekiyor

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, CHP lideri Özgür Özel’e tepki gösterdi. Duran, “Herkesin aynı şiddetle kınaması gereken mevcut hakaret dilinden Özgür Özel’in bir an önce kurtulması gerekiyor.” dedi.