Tartışmada kan aktı: Arkadaşını bıçaklayarak öldürdü

Bafra’da Özcan Kocatepe Göğsünden Bıçaklandı

Bafra ilçesi Emirefendi Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi’nde 3 Ocak akşamı meydana gelen olayda, Özcan Kocatepe ile arkadaşı Efe Demir arasında yaşanan tartışma kanlı bitti. Tartışmanın büyümesi üzerine Efe Demir, Kocatepe’yi göğsünden bıçakladı.

Olayın ardından şüpheli, çevredekilerle birlikte yaralanan arkadaşına yardım etmeye çalıştıktan sonra kaçtı. Ağır yaralanan Kocatepe ise sağlık ekipleri tarafından Bafra Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen Kocatepe yaşamını yitirdi.

Şüpheli Efe Demir kısa bir süre sonra yakalanarak emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Demir, çıkarıldığı hakimlik tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Related Posts

Yunanistan, İsrail Savunma şirketinden insansız denizaltılar alacak

İsrail merkezli IAI, mürettebatsız BlueWhale denizaltılarını Yunanistan’a satmak için anlaşma imzaladı. İstihbarat toplama ve mayın tespiti gibi yeteneklere sahip sistemin üretiminde Yunan HAI şirketi de yer alacak.

CHP’nin Beyazıt Meydanı’ndaki mitingine TİP Genel Başkanı Baş’tan destek

TİP, CHP’nin Beyazıt Meydanı’ndaki mitingine destek amacıyla katılım göstereceğini açıkladı.

Yunanistan ve Mısır, işbirliği anlaşmasına imza attı

Yunanistan ve Mısır, Doğu Akdeniz’de artan gerilim karşısında siyasi ve güvenlik işbirliğini derinleştirmek amacıyla stratejik ortaklık anlaşması imzalıyor. Görüşmelerde göç krizi ve uluslararası hukuka saygı çağrısı öne çıkıyor.

Karınca kaçakçılarına 7 bin 700 dolar ceza

Kenya’da mahkeme, 9 bin 300 dolar değerindeki 5 bin 440 adet Afrika hasatçı karınca kaçakçılığı yaptığı gerekçesiyle 4 kişiye 7 bin 700 dolarlık para cezası verdi.

3 Fidan’ı Mersin’de andılar

Türkiye tarihine iz bırakmış devrimci gençler Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan, idamlarının 53. yıl dönümünde Mezitli Belediyesi tarafından düzenlenen anlamlı bir törenle anıldı.

Yunanistan’ın eski Maliye Bakanı Varoufakis: Merkez siyaset Almanya dahil hiç bir yerde artık işlemiyor

Varoufakis, daha solda ve eşitlikçi görüşe sahip siyasi hareketlerin ülke yönetimlerinde söz sahibi olması gerektiğini dile getiriyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir