Beşiktaş’la 3 kupa kazanan Cyle Larin, Belçika’da makus günler geçiriyor.
Futbola santrfor olarak başlayan Larin, Sergen Yalçın periyodunda sol açık duruma geçmiş gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti. Süper Lig ‘de 19 gol ve 6 asist yapan Kanadalı futbolcu kazanılan şampiyonlukta değerli rol oynamıştı.
Sözleşmesi sona erdi
Ancak birebir performansını sürdüremeyen Larin, 1 dönem sonra 29 maçta 7 gol ve 1 asist yapabildi. Berbat giden dönemde tenkitlerin odağı olan Kanadalı golcü, idareyle olan mukavele görüşmelerinden sonuç alamadı ve bedelsiz olarak Club Brugge’e transfer oldu.
Forma bahtı bulamıyor
Herkes Olympiakos’a transfer olmasını beklerken sürpriz bir formda Club Brugge’le anlaşan Larin, Belçika’da berbat günler geçiriyor. Mavi-Siyahlı grupla 7 resmi müsabakaya çıkan Larin yalnızca 95 dakika forma müddeti bulabildi.
Son maçta oyuna giremedi
Club Brugge’ün Cercle Brugge’ü 4-0 mağlup ettiği uğraşa de yedek kulübesinde başlayan Larin, müsabakada forma bahtı bulamadı. Larin’in şimdi gol ve asisti bulunmuyor.