AKP’li belediyeye müdür olarak atanan Ensar Vakfı yöneticisi görevinden alındı

Çocuklara yönelik istismar vakalarıyla sık sık gündeme gelen Ensar Vakfı Elazığ il Temsilcisi Alaattin Meydanoğlu AKP’li Elazığ Belediyesi’nde Kültür ve Sosyal İşler Müdürü olarak atanmıştı. Temmuz 2024 yılında görevine başlayan Meydanoğlu’nun iddiaya göre görev süresince verim alınamadığı gerekçesiyle görevinden alındığı öğrenildi.

CHP, ENSAR VAKFI YÖNETİCİSİNİN MÜDÜR YAPILMASINA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Müdürlük görevine atanan Meydanoğlu, Elazığ Belediyesi’ne müdür olarak atanmasıyla ilgili sosyal medya hesabından, “Hamd âlemlerin Rabbi olan Allah’a mahsustur. Salât ve selâm onun habibinedir. Kıymetli Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’nın tensipleri ile Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne atanmış bulunmaktayım. Rabbim hayra tebdil eylesin, muvaffak kılsın. Amin” sözleriyle paylaşım yapmıştı. Yapılan atamayla ilgili Elazığ Belediyesi CHP Grup Sözcüsü Murat Akkoç, “Belediye içerisinde yıllarca görev yapmış, yetkin onlarca kişi varken ve bu arkadaşlarımızdan birini görevlendirmek gerekirken şehrin gelişimi açısından önemli bir birim olan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne tercihini dışarıdan atama yaparak kullanmasını belediye yönetimi ile Ensar Vakfı arasındaki duygusal ilişkiye bağlıyoruz. Elazığ Belediyesi’nin Ensar seviciliğini ve bir yerlere yaranma arzusuyla Belediyenin birimlerini şaibeli dernek yöneticilerine peşkeş çekmesi başta seçmene ve belediye emekçilerimize büyük bir haksızlıktır. Bu kişinin birim müdürü olarak atanması sonrasında başta Ensar Vakfı olmak üzere iktidara yakın dernek ve vakıflarla ilişkilerini ve yapılacak yardımların takipçisi olacağımızın bilinmesini isteriz” diyerek tepki göstermişti.

Related Posts

DEM Parti heyeti, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile görüşecek

DEM Parti heyeti, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile cezaevlerindeki hak ihlallerini görüşmek üzere yarın bir araya gelecek.

AK Parti Sözcüsü Çelik: İsrail için en büyük tehdit Netanyahu’dur

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MKYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulunarak İsrail’in İran’a yönelik saldırılarına ilişkin konuştu. İsrail’in İran’a saldırması gayrimeşru olduğunu ve İran’a yapılan her saldırıyı kınadıklarını belirten Çelik, “Nükleer tehlike ortaya çıkıyor. Ve bu Hürmüz Boğazı’nın kapatılmasından daha tehlikeli bir durum.” ifadelerini kullandı. İsrail için en büyük tehdidini İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu olduğunu ifade eden Çelik, “Kimsenin başka bir ülkeye saldırarak rejim değişikliğinden bahsetmesi olamaz. Rejim değişikliğinden bahsetmek, bir saldırıyı rejim değişikliğine kaydırmak asla kabul edilemez.” dedi.

Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic, İsrail’e mühimmat satışını durdurduklarını bildirdi

Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic, İsrail’e mühimmat satışını durdurduklarını bildirdi

Eski AKP’li milletvekili İsmail Bilen evinde ölü bulundu

Eski AKP’li milletvekili İsmail Bilen evinde ölü bulundu

Devlet Bahçeli, 5 ay sonra ilk kez kürsüye çıkacak: Tarih ve saat belli oldu!

MHP lideri Devlet Bahçeli, 28 Ocak’tan bu yana ilk kez partisinin TBMM Grup Toplantısı’na katılacak. Toplantı yarın saat 10.45’te başlayacak.

Bahçeli, “Tarihi şark meselesi gündemdedir, hedef Türk milletidir” diyerek CHP’ye ve diğer muhalefet partilerine çağrı yaptı

Bahçeli, “Tarihi şark meselesi gündemdedir, hedef Türk milletidir” diyerek CHP’ye ve diğer muhalefet partilerine çağrı yaptı